dissertation une ardente patience buy essays yahoo answers food essay development writer essay how do i make my essay double spaced phd thesis on microfinance and women empowerment master thesis molecular biology

Hoe kom ik in QBISnl

Ben je een vakman, vakbedrijf, opleider of examenafnemer in de (duurzame) installatie- of bouwtechniek en word je nog niet vermeld in QBISnl? Op deze pagina kom je erachter wat je moet doen om wel in het register van QBISnl te komen! Op deze manier ben je beter vindbaar voor mensen die jou nodig hebben.

Bedrijvenregister

Hoe kan mijn bedrijf vermeld worden in QBISnl?

QBISnl vermeldt bedrijven die voldoen aan een of meerdere kwaliteitskeurmerken. Welke regelingen dit precies zijn wordt hier verder beschreven. Heb je een certificering behaald, maar word je nog niet vermeld in QBISnl, stuur dan een mail naar info@qbis.nl. Als je nog niet gecertificeerd bent, zoek dan snel de opleiding en het examen die bij je passen op de QBISnl professionals portal.

Hoe kan een nieuw kwaliteitskeurmerk aan QBISnl worden toegevoegd?

Neem contact op met QBISnl via info@qbis.nl en we zullen onderzoeken of het kwaliteitskeurmerk opgenomen kan worden in QBISnl.

Persoonsregister

Hoe kan ik als vakbekwaam persoon vermeld worden in QBISnl?

Als vakbekwaam persoon word je in QBISnl vermeld als je een Bewijs van Vakbekwaamheid hebt behaald. Voor dit bewijs moet een (geaccrediteerd) examen succesvol afgelegd worden. Na het behalen van het examen zal het exameninstituut ervoor zorgen dat je wordt opgenomen in het register van QBISnl. De verschillende examens zijn hier beschreven.

Hoe kan een nieuw bewijs van vakbekwaamheid aan QBISnl worden toegevoegd?

Neem contact op met QBISnl via info@qbis.nl en we zullen onderzoeken of dit Bewijs van Vakbekwaamheid opgenomen kan worden in QBISnl.

Opleidingsregister

Hoe kan mijn opleiding worden vermeld in QBISnl?

Je opleiding wordt in QBISnl opgenomen als je bent geaccrediteerd door InstallQ.

Hoe kan een nieuwe opleiding accreditatie aan QBISnl worden toegevoegd?

Neem contact op met QBISnl via info@qbis.nl en we zullen onderzoeken of jouw accreditatie opgenomen kan worden in QBISnl. Zie KvINL.

Examenregister

Hoe kan mijn examen worden vermeld in QBISnl?

Je examen wordt in QBISnl opgenomen als je bent geaccrediteerd door InstallQ. Zie InstallQ.

Hoe kan een nieuw examen accreditatie aan QBISnl worden toegevoegd?

Neem contact op met QBISnl via info@qbis.nl en we zullen onderzoeken of jouw accreditatie opgenomen kan worden in QBISnl.