essay about nutrition and health should community service be required for graduation essay pre algebra homework thesis master degree usmc customs and courtesies essay homework and parents what to do my research paper on how to write an application letter for college tesis phd
EPC facilitator

Richard Fikse


Voornaam: Richard
Initialen: R
Achternaam: Fikse
Email: richard.fikse@hevo.nl
Telefoon:
Id is: 19

Omschrijving

Mijn expertise en ervaring ligt op het gebied van het structureren en managen van geïntegreerde (prestatie)contracten en de afwegingen die hier binnen spelen. Door kennis van een breed palet aan contractvormen en ervaring, weet ik welke keuzes, risico’s en eigenschappen van belang zijn. Als integraal projectverantwoordelijke begeleid ik aanbestedingen en projecten. Hierbij stuur ik teams aan om te komen tot optimale, innovatieve en bovenal duurzame projecten.

Referenties

 • Projectnaam: Tendermanager PPS B30 & RBA
  Opdrachtgever: TBI
  Datum: 2012 -  2015
  Werkzaamheden:  Het aansturen van de planontwikkeling voor de huisvesting van de planbureaus alsmede de planontwikkeling van de Rechtbank Amsterdam

 • Projectnaam: Tendermanager Slim verduurzamen gemeentegebouwen Eindhoven
  Opdrachtgever: TBI
  Datum: 2015 -  2016
  Werkzaamheden:  Het aansturen van de planontwikkeling en indiening om het ambtelijk stadshart van de gemeente Eindhoven budgetneutraal te verduurzamen.

 • Projectnaam: Duurzaam onderhoud Altra
  Opdrachtgever: Altra
  Datum: 2016 -  2016
  Werkzaamheden:  De begeleiding van de aanbesteding van onderhoud van de vestigingen van Altra, waarin duurzaamheid een rol speelde.

 • Projectnaam: Studentenhuisvesting HMSM
  Opdrachtgever: Zuyd
  Datum: 2016 -  2018
  Werkzaamheden:  Advisering en begeleiding van de aanbesteding om duurzame studentenhuisvesting te laten ontwerpen, realiseren, financieren en exploiteren.