which website can write my research paper essay writing service reviews termpaperwritingservices net how to end a personal statement website writing services how to write a paper without plagiarizing help homework school secondary paper essay helper
EPC facilitator

Jeroen Nollet


Voornaam: Jeroen
Initialen: JEP
Achternaam: Nollet
Email: j.nollet@escoplan.nl
Telefoon: 06 11011522
Id is: 3

Omschrijving

Jeroen Nollet is directeur bij Escoplan B.V. een dochter van SAUND Group B.V. Zijn expertise is vendor finance: het financieren van bedrijfsmiddelen die deel uitmaken van outsourcings- en prestatieovereenkomsten. Nollet is bedrijfseconoom en werkte voor de Rabobank organisatie, Hewlett-Packard en ING Lease, waar hij deel uitmaakte van de directie.

Jeroen initieerde de studie ‘Hernieuwbare Energie in Nederland tot 2020’ door ING Economisch Bureau. Deze leverde hem onder meer het inzicht op dat de gebouwde omgeving verantwoordelijk is voor 30% tot 40% van de CO2 uitstoot en dat de businesscases van investeringen in energie-efficiency technologie er doorgaans positief zijn.

Naast zijn dagelijkse werk was Jeroen onder meer adviseur van het e2cleantech fund, een venture capital fonds dat in schone technologie investeert. Hij was penningmeester van de ‘stichting vrienden’ van de school van zijn kinderen.

Referenties

 • Projectnaam: Advies business model en financiering Mijnwater B.V.
  Opdrachtgever: Gemeente Heerlen
  Datum: 2012 -  2013
  Werkzaamheden:  Advies over het business model en financiering t.b.v. Mijnwater B.V., een 100% dochter van de gemeente Heerlen.

 • Projectnaam: Manesco
  Opdrachtgever: -
  Datum: 2013  
  Werkzaamheden:  Ontwikkeling en beheer van Manesco, een coöperatieve ESCo van fabrikanten en leveranciers.

 • Projectnaam: Verduurzaming gemeentelijk vastgoed
  Opdrachtgever: Diverse gemeenten
  Datum: 2013  
  Werkzaamheden:  Diverse energetische business cases voor verduurzaming gemeentelijk vastgoed.

 • Projectnaam: Arrangeren financiering door AKEF
  Opdrachtgever: Unica – Amsterdam
  Datum: 2014  
  Werkzaamheden:  Arrangeren financiering door Amsterdams Klimaat en Energie Fonds (AKEF) ten behoeve van duurzame energie voor De Hallen, een monumentaal object.

 • Projectnaam: Energetische business cases
  Opdrachtgever: Diverse schoolbesturen
  Datum: 2014  
  Werkzaamheden:  Diverse energetische business cases.

 • Projectnaam: Betrokken bij ontwikkeling lokaal duurzaam warmte/koude net
  Opdrachtgever: Coöperatief Duurzame Ring Heerhugowaard U.A. alias Waerdse Energie Circuit
  Datum: 2014  
  Werkzaamheden:  Energetisch advies, financiering, mede-ontwikkeling, aandeelhouder en beheerder van lokaal duurzaam warmte / koude net waarbij de gemeente Heerhugowaard en de Provincie Noord-Holland belangrijke stakeholders zijn.

 • Projectnaam: Ontwikkeling ‘Light as a Managed Service’
  Opdrachtgever: PPS De Knoop
  Datum: 2015  
  Werkzaamheden:  Escoplan ontwikkelde Light as a Managed Service (een energie prestatie contract voor duurzaam licht) voor een prestatie overeenkomst tussen TRILUX en PPS ‘De Knoop’ t.b.v. centrale overheid.

 • Projectnaam: Presentatie ‘Gezonde, toekomstbestendige en energie neutrale basisscholen’
  Opdrachtgever: VNG / Gemeente Haarlem
  Datum: 2015  
  Werkzaamheden:  Voorbereiding van en presentatie aan borgingscommissie Energie Akkoord tijdens de VNG Energie top d.d. 4 juni 2015 door de tafel ‘Gezonde, toekomstbestendige en energie neutrale basisscholen’.

 • Projectnaam: Opstellen Business case publieke energy service company
  Opdrachtgever: Provincie Overijssel, Almelo, Deventer, Hengelo, Zwolle, Energie Fonds Overijssel en PPS Support
  Datum: 2015 -  2016
  Werkzaamheden:  Opstellen energetische en financiële business case; organisatie advies t.b.v. de ontwikkeling en realisatie van een publieke energy service company - ‘P-ESCO’ - in eigendom van de Provincie Overijssel c.q. Energie Fonds Overijssel. Met het oog op verduurzaming maatschappelijk vastgoed in Overijssel.