development planning for a career in business order resume online zara canada how to write expository essay commentaire et dissertation books on creative writing motivation to write a paper research papers on prayer in schools music theory homework help
EPC facilitator

Geert Goorden


Voornaam: Geert
Initialen: Jan
Achternaam: Goorden
Email: geert.goorden@factor4.eu
Telefoon: +3232252312
Id is: 8

Omschrijving

Geert heeft meer dan 25 jaar ervaring in het duurzaam beheer van energie en grondstoffen. Aanvankelijk in de context van bodem en water, maar gaandeweg meer op het vlak van energie en klimaat. Geert is een ervaren procesmanager, en heeft o.a. als key account manager kaderovereenkomsten beheerd voor diverse internationale klanten in de energie-sector. De laatste 5 jaar lag Geerts focus op het duurzaam beheer van de bebouwde omgeving, met specifieke aandacht voor energie, CO2, binnenklimaat en comfort.
Geert is van opleiding bio-ingenieur, specialisatie chemie. Hij heeft zich bijgeschoold in internationaal en intercultureel management. Momenteel bekwaamt hij zich verder tot erkend bemiddelaar.

Referenties

 • Projectnaam: Quantum project
  Opdrachtgever: Europese Commissie: H2020 programma
  Datum: 2016 -  2019
  Werkzaamheden:  Ontwikkeling van diensten en geschikte tools voor het evalueren en verbeteren van de prestaties van gebouwen op vlak van comfort en energie.

 • Projectnaam: GuarantEE
  Opdrachtgever: Europese Commissie: H2020 programma
  Datum: 2016 -  2019
  Werkzaamheden:  Ontwikkelen van innovatieve business- en financieringsmodellen voor prestatiegerichte ESCO projecten, voornamelijk in de private sector.

 • Projectnaam: "Comfortmeter" (www.comfortmeter.eu)
  Opdrachtgever: Diverse gebouwen
  Datum: 2016  
  Werkzaamheden:  In kaart brengen van comforttevredenheid in kantoorgebouwen door middel van een webbased tool, Comfortmeter.

 • Projectnaam: Prestatiegerichte warmtelevering en onderhoud van CV-systeem voor woningcorporatie
  Opdrachtgever: Vivare en Volkshuisvesting, Arnhem
  Datum: 2016 -  2016
  Werkzaamheden:  Aanbesteding warmtelevering voor woningcorporaties. Probleemanalyse; afweging klassieke versus prestatiegerichte aanpak; opstelling aanbestedingsdocumenten; opvolging aanbestedingsproces.

 • Projectnaam: Falco project
  Opdrachtgever: Europese Commissie: H2020 programma
  Datum: 2017 -  2020
  Werkzaamheden:  Vlaamse partners ontwikkelen oplossingen voor het financieren van ambitieuze lokale klimaatplannen.