annotated bibliography introduction assignment about computer literature review sample template help me with homework buy dissertation mba research proposal topics psychology math homework games buy a book review

Registreren als EPC-facilitator

Bent u een deskundige op het gebied van Energieprestatiecontracten? Dan kunt u zich hier aanmelden als EPC-facilitator. Facilitators ondersteunen opdrachtgevers met verduurzaming van gebouwen op basis van een EPC. EPC-facilitators geven advies bij de vraagformulering en zien erop toe dat uitvoerende partijen de juiste antwoorden geven.

Documenten voor registratie

Om de kwaliteit en onafhankelijkheid van EPC-facilitators te borgen, heeft RVO.nl in het kader van het GuarantEE programma criteria en een Eigen Verklaring ontwikkeld. Personen die zich als EPC-facilitator willen kwalificeren, dienen de volgende documenten aan te leveren om zich te registreren:

  • De Eigen Verklaring ingevuld en ondertekend.
  • De GuarantEE EPC Facilitators Criteria ondertekend.
  • De Transparense Code of Conduct ondertekend.
  • Curriculum Vitae, inclusief referenties/opdrachten.

NB 1: Het gaat om een Eigen Verklaring op persoonsniveau (geen bedrijven).
NB 2: Opdrachtgevers, zoals gemeenten, moeten de facilitators zelf betalen.

Verplichte documenten kunnen hieronder worden gedownload. Hierna dient u ze onder vermelding van ‘Registratie EPC-facilitator’ te e-mailen naar info@qbis.nl. QBISnl zal in samenwerking met RVO.nl de registratie beoordelen en verwerken. Na beoordeling krijgt u een activatie e-mail voor uw EPC profiel.

Benodigde documenten:

Meer informatie

Meer informatie over EPC-facilitators in het algemeen, of over de al geregistreerde facilitators, kunt u vinden op qbisnl.nl/professional/epc.